Centrele medicale Moftin

 • Centrul medical rural Domănești

  Este situat în centul satului Domănești în apropierea Căminului Cultural din localitate și a Bisericii Greco-Catolice, are o suprafată utilă de aproximativ 150 m2 și găzduiește un cabinet de medicină de familie.

  Citește mai departe …

 • Centrul medical rural Moftinu Mic

  Este situat în centul satului Moftinu Mic, în apropierea primăriei și a școlii din localitate. Are o suprafață utilă de puțin peste 300 m2 și găzduiește un cabinet de medicină de familie, un cabinet stomatologic și un cabinet de ecografie. Centrul este dotat cu un analizor automat cu ajutorul căruia se poate efectua un set minim de analize de sânge.

  Citește mai departe …

 • Centrul medical rural Moftinu Mare

  Este situat în centul satului Moftinu Mare lângă drumul județean care traversează localitatea, are o suprafată utilă de aproximativ 150 m2 și găzduiește un cabinet de medicină de familie.

  Citește mai departe …

"Parteneriat pentru un viitor mai bun"

Proiectul ROHU-392 "Răspuns integrat pentru asistență medicală în regiunea transfrontalieră" este cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în cadrul Programului Interreg V-A România-Ungaria www.interreg-rohu.eu. Conţinutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.